Warning: session_start(): open(/tmp/sess_vpo1sdk3t36p5h03fepl43ad32, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/atenkstudioone/public_html/index.php on line 3

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/atenkstudioone/public_html/index.php:3) in /home/atenkstudioone/public_html/index.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/atenkstudioone/public_html/index.php:3) in /home/atenkstudioone/public_html/index.php on line 4
ՀՐԱՊԱՐԱԿՈՒՄՆԵՐ - Atenk
Բեկոնով ու ծիթրոնով կարտոֆիլ

Վզի միս ԱԹԵՆՔ

10 կտոր

Կարտոֆիլ

10 հատ

Թարմ ծիթրոն (փոքր ճյուղեր)

10 հատ

Աղ

 

 

Կարտոֆիլը դնել սառը ջրով կաթսայի մեջ, թողնել մինչև եռալը, համեմել աղով: Եփել միջին կրակի վրա, մինչև կիսաեփ լինելը, հետևել, որ կարտոֆիլը չկիսվի և ամբողջական մնա: Զգույշ հանել կարտոֆիլը, փաթաթել ԱԹԵՆՔ-ի բեկոնով ու դնել թավայի մեջ, որը նախապես պատել եք ձեթով: Կարտոֆիլը պատել ձեթով (գեղեցիկ կեղևի համար, որպեսզի լինի փայլուն ու փափուկ), մեջը դնել ծիթրոնի ճյուղը ու նախապես տաքացված ջեռոցում եփել 180°C-ում 35-40 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում: